Deltakerpremier på NNG-konferansen 6. mai 2021

Flotte premier å vinne for den som blir med på årets NNG-konferanse. Våre samarbeidspartnere trekker ut vinnere fra deltakerlista, og vinnerne blir utropt ved konferansedagens slutt. Meld deg på!

Våre samarbeidspartnere pleier normalt å ha stand med utstilling av sin gode produkter når Nettverk for Natur- og Gårdsbarnehager avholder todagers konferanse for alle frilufts/gårdsinteresserte barnehager i landet.

Covid-19 har satt en stopper for fysiske konferansetreff, så både vi i NNG og våre samarbeidspartnere har funnet digitale konferanseløsninger i stedet.

Fram mot digital konferanse 6. mai vil samarbeidspartnerne våre løfte fram gode tilbud på vår Facebook-side - 'Nettverk for natur-og Gårdsbarnehager' - og i tillegg vanker det gode deltakerpremier på selve konferansedagen - se her:

Milas AS som er vår samarbeidende totalleverandør av artikler til forming, lek og spill, utemiljø, møbler og interiør, sportsutstyr mv, stiller med stor pakkeløsning leker i 19 deler. Blir nok populært i sandkasse til en heldig barnehagevinner!

Se også vår gode medlemsavtale med Milas her

med Tor Egil Bagøien, trekker ut en deltaker til en gratis kursdag fritt valgt fra kurskatalog. Kursene arrangeres over hele landet.

Se også vår gode medlemsavtale med Friluftsakademiet her

Bille AS som er vår leverandør av ergonometriske produkter samt lekeplassutstyr til barnehagene våre, premierer en deltaker med en smittevennlig grindåpner. Den kan åpnes med albuen - smart!

Se også vår gode medlemsavtale med Bille AS her

Medbroen Gårdbarnehage er NNG-medlem. NNG ønsker seg tilgang til skreddersydd kompetanse for natur- og gårdsbarnehager. Medbroen har tatt tak i dette og har fått Innovasjon Norge med på laget når det nå utvikles et digitalt kompetanseverktøy for vår type barnehager. 6. mai 2021 blir første serie med nettkurs lansert - 'klikk og lik'! En deltaker blir trukket ut til en gratis modul med nettkurs om høns.