Bli medlem i Nettverk for natur- og gårdsbarnehager

Bli medlem i Nettverket for natur- og gårdsbarnehager. Vi jobber for kvalitet, kompetanseheving og status for kommunale og private barnehager som bruker gård eller natur som arena for sin pedagogiske drift. Les mer om fordeler ved nettverket her

Du får skreddersydde fagwebinarer og fagartikler for vår type barnehager, gratis stillingsannonser, rabattert pris på årlige konferanser og solide medlemsrabatter på viktige produkter

Det koster kr 2500,- pr år å være medlem for en barnehage. Send oss en melding på post@naturoggardsbarnehager.no, så tar vi kontakt med deg.

De som ønsker å melde seg inn i forbindelse med påmelding til digital konferans 6. mai, vil oppnå medlemspris på sine deltakere. Det betyr at prisen for medlemskapet blir rimeligere jo flere du melder på.

NNG jobber politisk for å bedre vilkårene for natur-, frilufts- og gårdsbarnehager. Vi skulle gjerne hatt med alle 500 natur- og gårdsbarnehager i Norge. Med din barnehage blir vi en til på vei mot målet.

Vi har medlemsrabatter hos våre samarbeidspartnere som gjør medlemskapet ditt lønnsomt - se medlemsfordeler her. 

Den største medlemsfordelen er likevel nettverket i seg selv. Den kunnskapen og all erfaringen som vi deler, er så stor at det vanskelig kan beskrives. 

Har du en natur- frilufts- eller gårdsbarnehage? Eller en barnehage som driver med mye friluftsliv? Da er du er velkommen inn i nettverket vårt.