Medlemsfordeler

NNG' største styrke er tilgangen til kunnskaps- og erfaringsutveksling med andre nettverks-medlemmene. Samhold gir styrke! NNG-medlemmer har også tilgang på gode og rabatterte tilbud fra våre samarbeidspartnere. Vi samarbeider med firmaer som enten har gode ergonomiske produkter som ivaretar personalets helse, som gir trygge og gode leke/oppholdsarealer for barna, nødvendig forbruksmateriell til leken eller firmaer som kan økte personalets kompetanse innenfor natur/gårdspedagogikk.

Som medlem i NNG får du medlemsrabatt på åpne konferanser, kurs og webinarer i regi av NNG.          I 2021 er medlemsrabatten 25%.

Bille AS er en norsk leverandør og markedsledende når det gjelder gode, ergonomiske produkter til personalet i barnehagene. Vi har et godt produktutvalg som kan bidra tilå redusere sykefraværet blant de ansatte i barnehagene.

Til uteområdet har vi produkter som gir optimale løsninger for et trygt lekeområde. Vi har også godt utvalg av ulike fallunderlag for ulike fallhøyder og sikkerhetsarealer. Vår prosjektavdeling deltar gjerne i utarbeidelse av tilbud ved renovering og nybygg.

NNG medlemsfordeler hos Bille AS:

12% medlemsrabatt på alle produkter minus el-sykler

Førstelektor Tor Egil Bagøien har 25 års erfaring som lærer og pedagogisk leder. Han underviser i høyere utdanning og har skrevet flere av de sentrale lærebøkene om barn og natur. Tor Egil holdt webinar for NNG i 2020 og skal forelese på NNG-konferansen i 2022.

Friluftsakademiet har kursholdere med lang erfaring med kurs og undervisning og forskning fra universitet og høgskoler innenfor emnene friluftsliv, fysisk aktivitet og helse. De har også mye erfaring med praktisk friluftsliv og har de siste tre årene kurset over 3000 i nærnatur.

NNG medlemsfordeler hos Friluftsakademiet:

• Læreboka 'Endring med natir- i barnehage og skole' til rabattert pris 249,- (ord. 299,-)
  • Medlemsbarnehager som bestiller dagskurs, får inkludert ei bok pr ansatt i kursprisen (maks 30

Milas AS er en norskeid totalleverandør til barnehagene, og er en av landets største aktører. I sortementet finner du alt innen formingsartikler, leker og spill, utemiljø, møbler og inventar, relevant sportsutstyr og mye mer.

Målet er å tilby markedets beste produkter og ekspertise. Vi har selgere  over hele landet, og daglig er vi ute hos dere og sørger for at produktene holder mål i et røft leke- og aktivitetsmiljø som dere representerer.

NNG medlemsfordeler hos Milas AS:

Produktgruppe %Rabatt
Innelek 25%
Innelæring/pedagogikk 25%
Spill/puslespill 25%
Uteleker 25%
Sykler 20%
Hobby og forming 25%
Kontorrekvisita 25%
Skolemateriell 25%
Idrettsutstyr 15%
Friluftsliv 15%
Møbler/inventar, kontormøbler 15%
Lekeapparater og fallunderlag 15%
Beskyttelse/akestopper 10%
Barnevogner 10%
Netto (tilbud, pakkeløsninger) 0%

Alle priser er eks. mva. Det tas forbehold om skrivefeil i katalog.

Medbroen Gårdbarnehage er NNG-medlem. NNG ønsker seg tilgang til skreddersydd kompetanse for natur- og gårdsbarnehager. Medbroen har tatt tak i dette og har fått Innovasjon Norge med på laget når det nå utvikles et digitalt kompetanseverktøy for vår type barnehager. 6. mai 2021 blir første serie med nettkurs lansert - 'klikk og lik'! Medlemsfordeler blir annonsert før konferansen.