Kreativ galskap i barnehagen - på Stjørdalkonferansen 4. mai

Solvor Leistad forteller at hodet hennes er som en konstant kokende gryte av tanker og ideer som må komme ut i ulike former for kunst. Hun uttrykker seg gjennom dikt, malerier, grafikk, foto og skulptur. Og selvfølgelig gjennom hagedesign. Det hele flyter sammen i hennes naturlige måte å leve på. Hun har sterke meninger om menneskets rolle i lokalt og globalt miljø. Lev enkelt, resirkuler og respekter vilt liv, og se at alt henger sammen.

Info og påmeldingslink finner du her:
 
Bakklandets Allsidige Selskap er et atelier/verksted med billedkunst og skulpturer hyggelig beliggende på vakre Bakklandet omgitt av frodig, økologisk besøkshage.

Her kan du både se kunstneren i arbeid og handle kunst direkte fra kunstneren som stort sett er tilstede siden atelieret er i tilknytning til boligen.

Figurative malerier inspirert av impresjonisme og ekspresjonisme. Farveglede og kunst uttrykkes med stor respekt for håndtverket som er en livslang læreprosess. Her er det ingen "lettvinte veier til Rom".

Håndkolorert grafikk i få eksamplarer, kun 10 - 30 av hvert trykk. Humoristiske dobbeltkommentarer på tilværelsen.

Solvor har også en økologisk besøkshage. Hagen er Solvors viktigste kunstneriske uttrykk. Her er planter og kunst i frodig miks av spennende former og farger. En liten og fargerik oase midt i byen som tidvis også er arena for kulturelle arrengementer som kammermusikkonserter og operasang.
Hagen er åpen juni, juli og august med samme åpningstider som i atelieret.

Bakklandets Allsidige Selskap holder også kurs i hagedesign, dyrking av krydderurter samt kompostering av matavfall. De Vi påtar seg også oppdrag i hagedesign for småhager, fortrinnsvis i Trondheim.